Strength and Recovery – vadakuvalk

Esimene vadakuvalgu pulber, mille toime kestab 8 tundi!

 

Mida toode sisaldab?
Pulsaar Strength and Recovery pulber – vadakuvalk sisaldab kolme erinevat tüüpi kõrgelthinnatatud valke.
Esimene tüüp on vadakuvalgu isolaat. See on 100%-lise biosaadavusega täielik valk, mida on kerge seedida ja omastada, et koheselt stimuleerida lihasvalgu sünteesi.
Teine tüüp on kaltsiumkaseinaat. See on luudele vajaliku kaltsiumi allikas, kuid samuti on ta aeglaselt seeduv valk, mis lõhustub aeglasemalt kui klassikaline vadakuvalk, tagades seega aminohapete aeglase vabanemise.
Ja kolmas valgu tüüp on mitsellaarkaseiin. See on valgusünteesi peamine aktiveerija, mis aitab stimuleerida, kasvatada ja parandada kude. Tegelikult lõhustub see valk isegi aeglasemalt kui kaltsiumkaseinaat ning toimib seega kauem lihasvalgu sünteesile ja vähendab lihaskahjustust.

Mis kasu on Strength and Recovery pulber – vadakuvalgust?
Pulsaar Strength and Recovery pulber – vadakuvalgul on unikaalne koostis, mis tagab pideva, kuni kaheksa tundi kestva valgutaseme. Toode stimuleerib lühiajalist lihasvalgusünteesi ja maksimeerib saleda kehamassi säilitamist vastupidavustreeningul. Samuti hoolitseb ta luude tervise eest ning tänu aeglaselt seeduvale valgule vähendab lihaskahjustusi.
Tänu aminohapete suurele kogusele parandab Pulsaar Strength and Recovery pulber – vadakuvalk sportlikku sooritusvõimet ja suurendab jõudlust. See edumeelne retsept varustab teie organismi kolme erinevat tüüpi puhta, eheda ja kõrgkvaliteetse valguga, millele pole lisatud kunstlikke magusaineid, et kaitsta lihaseid jm kudesid ning maksimeerides nende taastumist.

Koostis: vadakuvalgu isolaat, mitsellaarkaseiin, kaltsiumkaseinaat, looduslikud maitseained, looduslikud magusained

Kasutamine: Valage šeikrisse 250 ml vett. Lisage 30 g pulbrit ning loksutage, kuni pulber on täiesti lahustunud.

Õigeks annustamiseks kasutage valgukalkulaatorit. Tavaliselt on keskmine vajalik valgu annus 0,8 grammi kehakaalu kilogrammi kohta. Aktiivsetel inimestel võib vajalik olla koguni 1 g valku kehakaalu kg kohta.