Privaatsuspoliitika

Andmekaitse tagamine on ettevõttele “SIROWA Tallinn AS” (edaspidi – SIROWA) väga kõrge prioriteet. Teie isikuandmete hoolikas töötlemine on meile iseenesestmõistetav ja on seega alati kooskõlas kehtivate andmekaitsealaste õigusaktidega. Soovime teid teavitada teie isikuandmete kogumisest ja millistel eesmärkidel seda töödeldakse.

Käesolev privaatsuspoliitika kehtib ainult isikuandmete töötlemise kohta SIROWA veebilehel bepulsaar.com. Kui kasutate seda linki teiste veebilehtede juurdepääsuks, kehtivad vastavate veebisaitide operaatorite privaatsuspõhimõtted.

§ 1 Vastutav isik ja kontaktisik

§ 2 Töötlemisprotsessid
a. Juurdepääsuandmete säilitamine serveri logifailides
b. Küpsised ja muud Interneti-tehnoloogiad
c. Tellimuse täitmine
d. Andmetöötlus turunduslikel eesmärkidel
e. Krediidivõimelisuse kontroll ja reiting
f. Minu SIROWA
g. SIROWA uudiskiri
h. SIROWA toote testimise kampaania

§ 3 Andmesubjektide õigused
a. Teabe taotlemine, parandamine, kustutamine, piiramine ja edastamine
b. Taganemisõigus ja vastulause
c. Kaebus järelevalveasutusele

§ 4 Andmete turvalisus
a. Turvalisus Secure Socket Layeriga (SSL)
b. Sertifitseeritud veebipood
c. Turvalisus kuritarvitamise korral

§ 5 Käesoleva privaatsuspoliitika muudatused

Toimetus: 29.11.2018

§ 1 Vastutav isik ja kontaktisik

Teie isikuandmeid töötleja, mis on seotud SIROWA veebipõhise bepulsaar.com veebisaidi külastamisega, on:

Sirowa Tallinn AS
Salve 2c, 11612, Tallinn, Estonia
Registreerimisnumber: 10634036
Kontaktid: Telefon: +372 6830700
E-post: getintouch@bepulsaar.ee

Kõigi SIROWA isikuandmete töötlemisega seotud küsimuste puhul pöörduge Jolan Sevtsov poole e-posti teel jolan.sevtsov@sirowa.com või helistades +37255611221.

§ 2 Töötlemisprotsessid

(1) Töötleme teie isikuandmeid mitmesugustel eesmärkidel, näiteks tellimuse töötlemisel või uudiskirja saatmisel või veebisaidi külastamisel. Üksikuid tegevusi kirjeldatakse allpool.

(2) SIROWA veebisaidi külastamisel ja kaupade tellimisel kogutakse teile järgmised isikuandmed:
– nimi ja perekonnanimi;
– e-posti aadress;
– Panga arvelduskonto number;
– IP-aadress;
– telefoninumber;
– valitud kauba arve aadress
– ostetud kaupade kohaletoimetamise aadress.

a. Juurdepääsuandmete säilitamine serveri logifailides

Võite külastada meie veebilehti ilma isikuandmeid avalikustamata, st saate SIROWA veebisaidi sisuga tutvuda ilma oma kliendikontole logimata. Me salvestame ainult juurdepääsuandmeid nn serveri logifailides, näiteks teabe hankimise kuupäev, kellaaeg ja kestus, edastatud andmete hulk ja taotluse esitanud Interneti-ühenduse pakkuja. Neid andmeid kasutatakse ainult saidi tõrgeteta toimimise tagamiseks ja meie pakkumiste parandamiseks ning ei võimalda meil teie isikut tuvastada, sest IP-aadress on salvestatud ainult lühikest aega. Serveri logifailid salvestatakse kuni kolm päeva ja seejärel kustutatakse.

b. Küpsised ja muud Interneti-tehnoloogiad

(1) Meie veebilehel kasutame tehnilisi, funktsionaalseid ja analüütilisi küpsiseid. Küpsised on väikesed tekstifailid, mis saadetakse meie veebiserverist teie brauserisse teie külastuse ajal ja salvestatakse teie arvutisse hilisemaks allalaadimiseks. Küpsised, mida meie veebiserver saadab teie brauserisse, kui külastate meie veebisaite ja salvestatakse teie arvutisse järgmisel visiidil.

Küpsiseid kasutatakse meie e-poe funktsionaalsuse parandamiseks ja tellimuste lihtsustamiseks ning eriti SIROWA kasutab küpsiseid, mis kustutatakse brauseri sulgemisel (seansiküpsised) niipea kui võimalik. Need võimaldavad näiteks kasutada ostukorvi.
Lisaks saab SIROWA kasutada ka teie arvutisse salvestatud küpsiseid pikema aja jooksul. Need küpsised koguvad andmeid, näiteks külastades seda veebisaiti, et kasutada neid statistiliseks analüüsiks ja muuta meie veebipoe kasutajad veelgi sõbralikumaks. Analüütilised küpsised annavad ainult üldist ja individuaalset teavet.

SIROWA veebisait ei kasuta kolmanda osapoole küpsiseid. Kui SIROWA algatab küpsiste paigutamisel SIROWA veebilehel koostööd kolmandate isikutega, tagab SIROWA, et selle veebisaidi kaudu edastatakse teie isikuandmed kolmandatele isikutele anonüümselt ja / või pseudonüümselt.

(2) Loomulikult saate vaadata ka meie veebilehte ilma küpsisteta. Interneti-brauserid on tavaliselt määratud küpsiste kasutamiseks. Saate küpsiste kasutamise alati keelata, muutes oma brauseri seadeid ja kustutades küpsiseid igal ajal. Nende sätete muutmiseks kasutage veebibrauseri abifunktsiooni. Pange tähele, et mõned meie veebisaidi funktsioonid ei pruugi küpsiste kasutamise tühistamisel töötada.

c. Tellimuse täitmine
Kui teete tellimuse SIROWA e-poes, vajame teilt teavet, näiteks oma nime, arve ja saateaadressi ning makseandmeid. Töötleme neid andmeid, et võtta vajalikke samme enne lepingu allkirjastamist ja lepingu täitmist. Meil on juriidiline kohustus hoida neid andmeid kaks aastat. Me hävitame selle teabe niipea, kui neid andmeid ei ole enam töötlemiseks ja kohustuste täitmiseks vaja.

Lepingu täitmiseks ja sõltuvalt teie valitud kauba kohaletoimetamise tüübist anname teie ettevõttele selleks vajalikud andmed. Sõltuvalt valitud makseviisist edastatakse andmed ka makseteenuse pakkujale, kes vastutab makse teostamise eest, näiteks krediidiasutusele.

Osaliselt valitud makseteenuse pakkujad saavad ka need andmed ise, kui teil on nendega tehtud vastav konto. Sellisel juhul peate oma juurdepääsuandmetega oma tellimuse saamiseks pöörduma oma makseteenuse pakkuja poole. Seejärel kehtib vastava makseteenuse pakkuja privaatsuspoliitika.

Tellimuste arveldusandmeid saab kolmandatele isikutele üle anda minimaalsel vajalikul määral, kui see on vajalik võla sissenõudmiseks. Sellega seoses jätame endale õiguse anda oma nõue võlgade sissenõudmisega tegelevale ettevõttele või usaldada sellise võla sissenõudmine pädevale isikule. Lisaks jätab SIROWA endale õiguse esitada teavet krediidi büroodele tasumata maksete kohta.

SIROWA teatab teile, et teie isikuandmeid võib edastada õiguskaitseasutustele ja kohtutele, kui SIROWAle on sellise kohustus kehtestanud kohaldatava õiguse alusel.

Kui SIROWA teeb teenuseosutajatega koostööd kvaliteetsete teenuste pakkumisel, nõustuvad need teenusepakkujad lepingulises kokkuleppes SIROWA andmekaitsenõuete täitmisega.

d. Andmetöötlus turunduslikel eesmärkidel

Töötleme teie e-posti aadresse ja tellime andmeid meie turundusvajaduste kohta huvide hindamise alusel. Kasutame neid andmeid näiteks uute toodete ja reklaamide tutvustamiseks või otsingutulemuste ja linkide kohandamiseks. Kommertsteadaannete saamise taotlemise kord on kirjeldatud 3. jaos „Andmesubjektide õigused”.

e. Krediidivõimelisuse kontroll ja reiting

SIROWA poolt läbi viidud krediidivõimelisuse kontrolli ja reitingu tingimusi kirjeldatakse selles osas alates kuupäevast, mil SIROWA seda funktsiooni kasutab.

f. Kliendi konto

(1) Teil on võimalik vaadata oma tellimuste ajalugu oma kliendikontol ja hallata oma isiklikke andmeid, näiteks postiaadresse ja arveldusvahendeid. Kliendikonto loomiseks peate teatama meile oma nime ja e-posti aadressi ning valima oma parooli. Palun järgige ka kliendi konto kasutustingimuste juhiseid. Teist teavet, näiteks postiaadresse, kontakttelefoni või arveldusviise, tuleks sisestada ainult tellimuse esitamisel. Teie kliendi kontole edastatud andmed säilitatakse nii kaua, kui see on vajalik SIROWA õiguslike huvide kaitsmiseks ja kauba võimaliku reklaami kaitsmiseks vastavalt regulatiivsetele nõuetele, kuid neid andmeid ei säilitata kauem kui kolm aastat alates viimase kliendi korralduse kuupäevast. Pange tähele, et mõned andmed (nt väljastatud arve) säilitatakse kohustuslike säilitamisnõuete tõttu rohkem kui viis aastat. SIROWA kustutab kliendi konto, kui ta leiab, et see ei ole olnud aktiivne üle kolme aasta. Kui teie konto on kustutatud, võite pöörduda SIROWA poole, kasutades oma kliendikonto uuendamiseks või uue loomiseks §-s 1 nimetatud kontaktandmeid.

(2) Kliendikonto on üks kõigile online-kauplustele (mitme kaupluse sisselogimine). See võimaldab teil ligipääsu SIROWA veebipoodidele turvalise partnervõrgu kaudu oma kliendikonto kaudu. Kui registreerute oma kliendikontoga siduskauplusse, siis edastame teie andmed partnerile. Seotud ettevõtted on kontserni SIROWA ja nende tütarettevõtete ettevõtted. Nad peavad vastama käesolevale privaatsuspoliitikale või järgima juhiseid, mis pakuvad vähemalt sama kõrgetasemelist kaitset kui käesolev privaatsuspoliitika. Kliendikontoga seoses ei edastata andmeid väljaspool Euroopa Liitu asuvale riigile.

(3) Tulevikus pakume teile laiendatud kliendisaiti nimega “Minu SIROWA”. “Minu SIROWA” terminid ja kirjeldus on selles jaotises saadaval alates selle funktsiooni kasutamise algusest.

g. SIROWA uudiskiri
(1) Kliendi nõusolekul pakume meie veebilehtedel teavet meie pakkumiste kohta uudiskirjade kujul. Taotlusprotsessis kasutame nn topelt opt-in protseduuri. Kui olete meile oma e-posti aadressi teavitanud, saadame teile sellele e-posti aadressile kinnituskirja. SIROWA uudiskirjade saatmisel võetakse teie e-posti aadressi arvesse ainult siis, kui klõpsate kinnituslingile. See tagab, et uudiseid saavad registreerida ainult tegelik e-posti aadressi omanik.

(2) Selle infofunktsiooni rakendamiseks kasutame ka MailerLite komponenti. MailerLite on UAB MailerLite teenus. MailerLite UAB, Paupio g. 246, LT-11341 laine, registreerimisnumber 302942057, käibemaksukohustlase nr LT100007448516. Andmed, mis salvestatakse, kui klient taotleb uudiskirja, saadetakse Leedu Mailer Lite serverisse ja säilitatakse vastavalt Euroopa andmekaitse-eeskirjadele. Andmeid ei edastata väljaspool Euroopa Liitu. Lisateavet UAB Mailer Lite kohta leiate aadressilt https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

(3) Võite igal ajal loobuda uudiskirja saamisest. Seda saab teha teie kliendi kontol või kasutades 3. jaos sätestatud õigusi.

h. SIROWA toote testimise kampaania

Andmete töötlemist seoses “SIROWA toote testimise kampaaniaga” kirjeldatakse selles osas niipea, kui sellised aktsiad on tehtud.

§ 3 Andmesubjektide õigused

Te võite kasutada 1. jaos osutatud kontaktandmeid mis tahes ajal andmekaitsega seotud küsimuste korral või kui soovite kasutada SIROWA poolt isikuandmete töötlemist käsitlevate kehtivate andmekaitse-eeskirjade alusel antud õigusi.

a. Teabe taotlemine, parandamine, kustutamine, piiramine ja edastamine

Teil on õigus igal ajal nõuda teavet selle kohta, kas ja millistel eesmärkidel töötleme isikuandmeid. Vastuse andmisel teavitame teid ka muudest andmetöötlustingimustest.
Teil on ka õigus nõuda oma isikuandmete parandamist, kustutamist või piiramist või nende vastuvõtmist vastavalt andmeedastuse põhimõtetele, kui kõik selle õiguslikud tingimused on täidetud.
Juhul, kui taotlete oma andmete kustutamist, hindab SIROWA sellise taotluse põhjendatust ja proportsionaalsust muude õiguslike huvidega, mille järgimist ja kaitset teie isikuandmeid tuleb säilitada vähemalt 2 aastat.

b. Taganemisõigus ja vastulause

Teil on õigus igal ajal tühistada oma nõusolek meile antud andmete töötlemiseks tulevikus (näiteks uudiskirjade vastuvõtmiseks). SIROWA juhib tähelepanu asjaolule, et SIROWA ei suuda kõnesolevat korraldust täita, keeldudes töötlemast andmeid, mida ta vajab objekti ostmiseks.

Kui töötleme andmeid huvide hindamiseks (näiteks turunduslikel eesmärkidel), võite igal ajal oma seaduste kohaselt oma isikuandmete töötlemise vastu olla.

c. Kaebus järelevalveasutusele

Teil on õigus pöörduda andmekaitse järelevalvet teostava riikliku asutuse poole. SIROWA vastutav järelevalveasutus Eestis on:

Andmekaitse Inspektsioon: Nõuandetelefon 5620 2341, üldtelefon 627 4135, info@aki.ee

§ 4 Andmete turvalisus

a. Turvalisus Secure Socket Layeriga (SSL)

Me kasutame teie isikuandmete kaitseks tehnilisi ja organisatsioonilisi turvameetmeid, eelkõige loata isikute tahtliku või tahtliku manipuleerimise, kadumise, hävitamise või rünnaku vastu. Me täiustame pidevalt turvameetmeid kooskõlas tehnoloogia arenguga.
Tellimisprotsess ja eelkõige makseteabe ja krediitkaardi andmete sisestamine krüpteeritakse SSL / TLS-tehnoloogia abil, et vältida volitamata kolmandate isikute juurdepääsu.
Kui teie brauser kasutab seda turvalist ülekannet, saate selle ära tunda, käivitades veebiaadressi “https”, millele järgneb väike lukusümbol (tavaliselt), mis ilmub teie brauseri akna aadressiribale. Kui lukk on lukustatud, toimub turvaline andmeedastus. Mõned brauserid näitavad sellisel juhul aadressi või selle osa rohelisel kujul.

b. Sertifitseeritud veebipood

Siin teavitame teid tulevikus meie veebipoe sertifitseerimistegevusest.

c. Turvalisus kuritarvitamise korral

Kui tunnete, et teie olete saanud või teie makseandmetega seotud pettuse või kuritarvitamise ohvriks, järgige palun oma makseteenuse pakkuja (näiteks krediitkaardiettevõtja) juhiseid ja võtke meiega kohe ühendust, kasutades punktis 1 nimetatud kontaktandmeid.

§ 5 Käesoleva privaatsuspoliitika muudatused

Ajakohastame seda privaatsuspoliitikat korrapäraselt, eelkõige uute toodete või teenuste kasutuselevõtmise või Interneti-protseduuride muutmise, samuti Interneti ja arvutiturbe tehnoloogiate arendamise kaudu.
SIROWA veebilehel bepulsaar.com avaldame järgmised muudatused. Seetõttu peaksite seda veebilehte kontrollima regulaarselt, et teada saada Privaatsuspoliitika kehtivast versioonist. Teie veebisaidi külastuse suhtes kehtib külastuse ajal kehtiv privaatsuspoliitika versioon.